Alt Bölge Tayi̇ni̇ Nedi̇r? Nasıl Yapılır? Şartları Nelerdi̇r?
Son düzenleme:
Hemşire haberleri, alımları, meslek ve diğer bir çok konu içeriğine erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.
Eş durumu tayinlerinde personel dağıtım cetveli uygunsa ast-üst şartı aranmıyor.Hocam bis zaten resmi olarak kura başvurusu yaptık. Soruyu anlatamadım size neyse artık
maalesef yapamazsınız resmi olarakSlm. Hemsire eşim 3 arti 1 sozlesmeli. 1. Bölge D grubun da. Ben kadrolu 2. Bölge B grubunda hemşire kadrosundayim. Eş durumu istedik. Eşim yanıma gelsin diye. Bu durum bölge engeline takılır mi.
Hocam bis zaten resmi olarak kura başvurusu yaptık. Soruyu anlatamadım size neyse artıkmaalesef yapamazsınız resmi olarak
Eş durumu tayinlerinde personel dağıtım cetveli uygunsa ast-üst şartı aranmıyor.Hocam bis zaten resmi olarak kura başvurusu yaptık. Soruyu anlatamadım size neyse artık
Su an ki görev yaptığımız hastanelerin PDC sine bakılıyor diyorsunuz en azından öyle anladım değil mi.Eş durumu tayinlerinde personel dağıtım cetveli uygunsa ast-üst şartı aranmıyor.
EvetSu an ki görev yaptığımız hastanelerin PDC sine bakılıyor diyorsunuz en azından öyle anladım değil mi.
Tesekkür ederim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!