D derdest42 FH Üyesi Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Konum istanbul 30 Ocak 2022 #1 kadrolu mu olarak işe başlanıyor (hemşirelik lisans)
Çözüm İbrahim Fırtına 30 Ocak 2022 derdest42' Alıntı: kadrolu mu olarak işe başlanıyor (hemşirelik lisans) Genişletmek için tıkla ... KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş.
derdest42' Alıntı: kadrolu mu olarak işe başlanıyor (hemşirelik lisans) Genişletmek için tıkla ... KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş.
İbrahim Fırtına Sonft Yönetici FH Uzman Hemşire Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Çözümler 4 Tepkime puanı 22 Puanları 3 Yaş 30 Konum Türkiye Web sitesi forumhemsire.com 30 Ocak 2022 #2 derdest42' Alıntı: kadrolu mu olarak işe başlanıyor (hemşirelik lisans) Genişletmek için tıkla ... KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş. Oyla 0 Downvote Çözüm
derdest42' Alıntı: kadrolu mu olarak işe başlanıyor (hemşirelik lisans) Genişletmek için tıkla ... KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş.
D derdest42 FH Üyesi Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Konum istanbul 30 Ocak 2022 #3 İbrahim Fırtına' Alıntı: KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş. Genişletmek için tıkla ... Teşşekkür ederim ibrahim ustam, kolay gelsin bende aranıza yenı katıldım hemsırelık ogrencısıyım sadece merakımdan sormustum. Oyla 0 Downvote
İbrahim Fırtına' Alıntı: KPSS sözleşmeli 3+1 olarak atama yapılıyor. 3 yıl sözleşme sonrası kadroya geçiş. Genişletmek için tıkla ... Teşşekkür ederim ibrahim ustam, kolay gelsin bende aranıza yenı katıldım hemsırelık ogrencısıyım sadece merakımdan sormustum.